Uvjeti dostave

UVJETI DOSTAVE

Naručena roba dostavlja se kurirskom službom  na adresu po izboru Kupca unutar 1 do 2 radna dana nakon što je zaprimio obavijest putem elektroničke pošte ili sms poruke u kojoj piše da je paket poslan. Sve zaprimljene narudžbe bit obrađene i poslane unutar 5 radnih dana. U slučaju da je isporučeni proizvod različit od onog kojeg je Kupac naručio i platio, ovlašten je i dužan obavijestiti Prodavatelja o pogrešnoj isporuci i ima pravo na isporuku naručenog proizvoda U tom slučaju isporučeni proizvod bit će mu dostavljen u roku od 2 do 5 radna dana od zaprimanja obavijesti. Ukoliko navedeno nije moguće, Kupac ima pravo na zamjenu proizvoda. Također kupac je dužan bez odlaganja vratiti pogrešno dostavljeni proizvod na adresu Prodavatelja: Bajka moda j.d.o.o., Ozaljska 22, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska.

Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku od dostavljača u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.

Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda.

 

TROŠKOVI DOSTAVE UNUTAR RH

Dostava je uključena u cijenu proizvoda iznad 500,00kn.

 

OŠTEĆENJE PAKETA

Naručena roba bit će složena na način da se uobičajenim rukovanjem u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja odnosno eventualno odstupanje od količine naručene robe i odmah prijaviti reklamaciju Prodavatelju, uz odbijanje preuzimanja isporučenog. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o Kupcu, a naknadne se reklamacije ne uvažavaju.  Ukoliko pri preuzimanju Kupac primijeti da je paket oštećen nije ga dužan preuzeti i može zatražiti novu pošiljku. O oštećenjima paketa potrebno je u što kraćem roku obavijestiti Prodavatelja na adresu elektroničke pošte boutique.bajka@gmail.com

 

PREUZIMANJE PAKETA

Naručenu robu dostavljač će dostaviti na adresu koju je Kupac upisao kao adresu dostave prilikom naručivanja. Ako Kupca nema na adresi kada dostavljač dostavi paket, ostaviti će potvrdu te će ga dostavljač pokušati dostaviti kasnije istog dana ili idući dan. Ako Kupac nije primio paket i ili potvrdu dužan je obavijestiti Bajku na e-mail boutique.bajka@gmail.com kako bi Prodavatelj mogao ući u trag pošiljci.