Bajka

BOUTIQUE

O NAMA

Dobrodošli u Bajku! Boutique shop u kojem će svaka dama pronaći nešto za sebe. U Bajci se vodimo mišlju koju je izrekao legendarni Y.S. Laurent “Trendovi blijede, stil je vječan.’’

Pozivamo vas i da nas upoznate uživo i zavirite u naš čarobni ormar na Ozaljskoj 22, Zagreb.

Upoznajte naše brandove!

LUNA

Namijenjena damama koje su sigurne u sebe, svjesne svojih kvaliteta. Za dame koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju! LUNA modeli prate duh i ritam suvremene žene, njen senzibilitet i njene potrebe.

Na prvom mjestu je kvaliteta, velik izbor modela, uzoraka i boja – za svako doba dana, za svako doba godine i za svaku priliku!

IVKO

IVKO Woman specijaliziran je za dizajn i izradu vunenih i pletenih odjevnih predmeta visoke klase, kombinirajući iznimno umijeće i najsuvremeniju tehnologiju pletenja. IVKO koristi samo najfinije prirodne tkanine i vlakna za proizvodnju vrhunskih odjevnih predmeta za modernu, neovisnu ženu.

IVKO je svjetski brand koji stvara trendove kroz inovativan pristup modi te ulaganjem u prirodne organske materijale. IVKO je sinonim za posebnost, za ženstvenost. Budite drugačije, budite IVKO.